Het Pannenkoekschip Doetinchem
Ouderwets gezellig pannenkoeken eten staat voorop

Activiteiten

Met onze unieke locatie aan de rand van het centrum van Doetinchem en op de Oude IJssel, bieden we een uitstekende startplaats voor diverse activiteiten, workshops en uitjes. Deze worden georganiseerd onder de naam OLDE IESSEL activiteiten en evenementen. Alle activiteiten zijn te combineren met een lunch, pannenkoekendiner of een kopje koffie met gebak op het schip.

En heeft u wel eens gedacht aan een Walking Dinner? 

Dineren op niet één locatie, maar op drie verschillende? Met het Walking Dinner van de OLDE IESSEL gaat u een bijzondere avond tegemoet!

– U start bij ‘t Pannenkoekschip met een kombuisgemaakte soep, salade of pannenkoeken als voorgerecht en een drankje naar keuze.
– Vervolgens wandelt u naar de tweede locatie voor het hoofdgerecht: De Kompaan of Stadscafé Simons, uiteraard met een drankje. Bij De Kompaan heeft u de keuze uit diverse burgers. Indien u voor Simons kiest, eet u een vlees- vis- of vegetarisch gerecht naar keuze.
– Ten slotte loopt u naar de eindlocatie voor het dessert: Restaurant Pand 9, De Kompaan of Stadscafé Simons, waar u geniet van een dessert met een lekker kopje koffie of thee.

De combinatie van deze drie restaurants staat garant voor een goed gevulde maag en bovenal voor een gezellige avond!

AANTAL PERSONEN vanaf 2 personen
MOGELIJKHEDEN Op reservering (dinsdag t/m zondag)
PRIJZEN Voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht + 3 drankjes: € 35,- p.p.

Het is ook mogelijk om tussen de verschillende gangen door een ‘Kraak de Code’ wandeling te maken, die u van het ene restaurant naar het andere restaurant zal leiden. Hierbij maakt u verschillende opdrachtjes, geschikt voor jong en oud. Dit maakt de avond helemaal compleet. €5,50 p.p..

Openingstijden

Maandag:
  • gesloten
Dinsdag t/m vrijdag:
  • 16.00 tot 21.00 uur
Zaterdag t/m zondag:
  • 12.00 tot 21.00 uur

Ons Adres

’t Pannenkoekschip
Stokhorstweg 2a
7006 GA Doetinchem

0314-344560
info@pannenkoekschip
doetinchem.nl